Frokostordning og sport

Til store sportsstævner er der mange ting der spiler ind for at alt går godt, En af de vigtige ting er at alle sports udøvere får en god frokost og en god aftensmad med masser af protein så de kan præsterer det bedste til stævnet.

Frokostordninf

Frokostordning

Frokostordning et vigtigt element

En meget brugt frokost form til sportsstævner er en frokostordning fordelen ved en frokostordning er at der er noget for alle så alle kan få deres livret serveret. En frokostordning kan indeholde frisk skåret pålæg, Dejlige salater, Lune retter, Hjemmebagt brød, Delikatesser osv. Men ens for alle typer frokost er at vælge en ordning vor der er så lidt arbejde som muligt for sportsfolkene, så de kan koncentrere sig om deres sport.

Frokost til aften

Det lyder sjovt men er 100 % muligt når du får leveret din frokostordning kan du få leveret din aften take away samtidigt så i kun lige skal lune maden så det er virkelig nemt og lækkert

Frokost & Aften retter som er meget brugte

  • Lasagne med salat
  • Dansk bøg med kartofler
  • Boller i Karry
  • Oksekød i fad
  • Kylling i grønt

Ens for alle er det virkelig er nemt at opvarme maden, håber jeres nysgerrighed er tilfredsstillet når man skal have mad udefra til et sportsstævne. Og husk at se hvad Market kan tilbyde for der er virkelig store prisforskelle på mad ud af huset til frokostordninger.